Tajuk Berita Terbaru

Selasa, Ogos 03, 2010

Katrina terbabit scandal Video lucah

Video lucah Katrina gegar Bollywood


gambar hiasan
NEW DELHI: Dunia Bollywood digemparkan dengan rakaman video lucah yang dibintangi seseorang mirip Katrina Kaif. Video berkenaan bertajuk Skandal Seks Katrina Kaif.
Bagaimanapun, Katrina membantah terbabit dalam rakaman video berkenaan. “Video itu amat menjengkelkan dan perempuan dalam rakaman video berkenaan jelas tidak menyerupai saya,” ujar Katrina dalam laman thelinkpaper, semalam. Artis kelahiran Hong Kong pada 16 Julai 1984 itu menolak dakwaan yang mengatakan perempuan dalam video berkenaan dirinya. Dia juga enggan memberi ulasan lanjut.

“Bagaimana orang boleh mengatakan pelaku video itu adalah saya? wajah perempuan itu memang jelas berbeza daripada saya. Saya tidak mahu mengulas lanjut isu ini,” kata wanita yang pernah mendapat gelaran perempuan paling seksi di India.

Rakaman video itu menunjukkan seorang perempuan mirip Katrina menanggalkan pakaian renangnya sebelum melakukan hubungan dengan beberapa jejaka.

Skandal video lucah di India bukan saja membabitkan artis Bollywood seperti Katrina. Malah, sebelum ini Preity Zinta, Mallika Sherawat, Kareena Kapoor dan Riya Sen juga pernah menerima tuduhan sama. Namun, ternyata video lucah itu semuanya palsu. - Agensi
Sila "share" Berita2 di sini dengan kawan2 anda...terima kasih
 
© 2009 Berita pagi malaysia. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Blogger Layout by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz |Modern Home Design