Tajuk Berita Terbaru

Sabtu, Ogos 21, 2010

pekerja kontrak temui cicak tokek

http://www.bina-website-sendiri.com/images/header.jpg


Utusan -Tujuh ekor cicak tokek ditemui


Dua daripada tujuh ekor cicak tokek yang ditemui di Bukit Teluk Bahang, Pulau Pinang, semalam.

BALIK PULAU 20 Ogos - Bukan seekor tetapi tujuh ekor cicak besar atau dikenali sebagai tokek ditemui dua pekerja kontrak di Bukit Teluk Bahang berhampiran Taman Negara Pulau Pinang dekat sini sejak sebulan lalu.
Menurut Syafiz Abdul Shomad, 26, dia menemui cicak itu bersama rakannya, Aiman Alias, 25, secara tidak sengaja semasa mereka menjalankan kerja-kerja pembersihan di kawasan bukit tersebut bulan lalu.

Bapa rogol anak dipenjara 60 tahun

Utusan - Sumbang mahram: Bapa, anak dipenjara
KUCHING 20 Ogos - Seorang kakitangan awam dihukum penjara 60 tahun oleh Mahkamah Sesyen di sini, hari ini setelah didapati bersalah atas lima pertuduhan melakukan sumbang mahram terhadap seorang anak perempuannya yang kudung tangan kanan.
Dua anak lelakinya yang berusia 24 dan 22 tahun pula masing-masing dihukum penjara 36 tahun dan sebatan 24 kali atas dua kesalahan sama.

Mayat bayi disangka buah cempedak

Kosmo -Mayat bayi dibalut kain
MAYAT bayi lelaki berusia hampir setahun ditinggalkan di sebuah perhentian bas sebelum ditemui oleh seorang pengawal keselamatan di Rembau semalam.


REMBAU - Seorang pengawal keselamatan terkejut apabila mendapati bungkusan kain yang disangka buah cempedak rupanya mengandungi mayat seorang bayi lelaki di sebuah perhentian bas di kilometer 17 Jalan Pedas-Linggi di Kampung Kundur Hilir dekat sini semalam.

sembunyikan Dadah RM15.2 juta dalam kain

Kosmo -Dadah RM15.2 juta dalam kain

ZUL HASNAN (dua dari kanan) menunjukkan sebahagian pil eramin 5 yang dirampas daripada sebuah gudang di Jalan Kuala Kangsar pada sidang akhbar di Ipoh semalam.


IPOH – Tembelang satu sindiket menyembunyikan 1,015,500 biji pil khayal jenis eramin 5 bernilai RM15.2 juta di dalam 58 gulungan kain terbongkar apabila polis menyerbu sebuah gudang di Jalan Kuala Kangsar di sini petang kelmarin.

paksa remaja lakukan seks oral Penarik kereta dipenjara 14 tahun

KOsmo -Penarik kereta dipenjara 14 tahun
MOHD. AZIB kelihatan tenang selepas Mahkamah Sesyen
di Melaka menjatuhkan hukuman penjara dan sebatan ke atasnya semalam.

MELAKA – Mahkamah Sesyen di sini semalam menjatuhkan hukuman penjara 14 tahun dan empat sebatan ke atas seorang penarik kereta selepas dia mengaku bersalah memaksa dua remaja yang kedua-duanya berusia 15 tahun sembilan bulan melakukan seks oral terhadapnya tahun lalu.
Hakim Zaharah Hussain memerintahkan hukuman penjara terhadap Mohd. Azib Hamidon, 25, berkuat kuasa dari tarikh dia ditangkap pada 21 Jun tahun lalu.
Sila "share" Berita2 di sini dengan kawan2 anda...terima kasih
 
© 2009 Berita pagi malaysia. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Blogger Layout by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz |Modern Home Design