Tajuk Berita Terbaru

Rabu, Ogos 25, 2010

Geng black Curi motosikal dalam 5 saat

Kosmo - Curi motosikal dalam 5 saat
AZIZ menunjukkan kunci yang telah diubahsuai oleh Geng Black bagi mencuri motosikal di Ibu Pejabat Polis Daerah Johor Bahru Selatan semalam.

JOHOR BAHRU - Hanya dengan menggunakan kunci yang diubahsuai, kumpulan penjenayah dikenali Geng Black dikatakan mampu mencuri sebuah motosikal dalam tempoh tidak sampai lima saat.
Menjadikan motosikal jenis Yamaha LC sebagai sasaran, geng itu menggunakan kunci tersebut untuk menghidupkan motosikal mangsa, selain dikatakan turut berupaya membuka pelbagai alat keselamatan tambahan yang dipasang pada motosikal.

minuman beralkohol perisa buah-buahan


 Kosmo -Minuman ringan beralkohol
MOHAMED menunjukkan sebahagian minuman ringan beralkohol menggunakan label buah-buahan di pejabatnya di Pulau Pinang semalam.

GEORGE TOWN - Kerajaan digesa mengharamkan minuman ringan beralkohol yang menggunakan label buah-buahan kerana ia dibimbangi menjejaskan otak penggemarnya terutama pelajar dalam jangka panjang.
Presiden Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP), S. M. Mohamed Idris berkata, satu kajian hasil daripada aduan guru-guru mendapati, sekelompok pelajar sebuah sekolah di barat daya Pulau Pinang telah ketagih minuman tersebut.

Dua sahabat maut bertembung lori

Kosmo - 2 rakan mati dirempuh lori
KUALA SELANGOR: Dua sahabat baik maut selepas motosikal yang dinaiki mereka bertembung dengan sebuah lori di Kilometer 38, Jalan Kuala Selangor-Meru, Puncak Alam, dekat sini, kelmarin. Dalam kejadian jam 1 tengah hari itu, penunggang, Amin Syahideen Tazhar, 16, dan pembonceng, Mohammad Shahrul Hafiz Azmi, 17, mati di tempat kejadian akibat cedera parah di kepala.

bapa sembelih anak tiga tahun

Kosmo - Tergamam leher terkulai
DITENTERAM...adik-beradik mangsa ditenteramkan saudara-mara selepas adik mereka berumur tiga tahun disembelih bapa sendiri di rumah, semalam.

KOTA BHARU: “Saya tergamam melihat leher anak saya terkulai berlumuran darah selepas disembelih suami,” kata Nik Suzila Nik Hashim, 32, ibu kepada Mohamad Adam Muszahffar Muhaimin, 3, yang mati selepas dipercayai disembelih bapanya di Kampung Sungai Keladi semalam.
Sila "share" Berita2 di sini dengan kawan2 anda...terima kasih
 
© 2009 Berita pagi malaysia. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Blogger Layout by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz |Modern Home Design