Tajuk Berita Terbaru

Ahad, Ogos 22, 2010

pengarang Malaysia Nanban terima ugutan bunuh


Utusan - Ketua Pengarang dakwa terima ugutan bunuh
KUALA LUMPUR 21 Ogos - Ketua Pengarang harian Malaysia Nanban, M.S Maryanandy hari ini membuat laporan polis mendakwa beliau menerima ugutan bunuh daripada seorang individu yang tidak dikenali.
Maryanandy berkata beliau menerima panggilan ugutan itu daripada seorang pemuda India kira-kira pukul 9 malam tadi yang turut melemparkan kata-kata kesat kepadanya.

14 ditahan Imigresen ketika cuba keluar negara

Utusan - 14 ditahan dalam serbuan Imigresen
JOHOR BAHRU 21 Ogos - Seramai 10 warga asing ditahan setelah dipercayai cuba menyusup keluar dari negara ini sempena bulan Ramadan dalam satu serbuan Jabatan Imigresen negeri di Lorong Haji Abdul Latiff, Kampung Sungai Tiram, dekat sini semalam.
Dalam serbuan di sebuah bangsal tidak bernombor pada pukul 7.30 malam itu, mereka yang ditahan terdiri daripada sembilan warga Indonesia termasuk seorang wanita dan seorang warga Bangladesh berusia antara 20 dan 48 tahun.

Nora Danish dan kekasih baru

 Kosmo -Kekasih baru Nora Danish

GAMBAR-GAMBAR Nora Danish bersama lelaki bernama Shahrul yang didakwa sebagai teman lelakinya ketika ini.

HILANG panas kisah Jejai dan Fasha Sandha mengaku sedang intim menyintai antara satu sama lain, timbul pula kisah janda Jejai, Nora Danish.
Pelakon kecil molek itu heboh dikatakan sedang mengulit cinta dengan seorang jejaka tampan, anak Datuk yang berasal dari Kelantan.
Sila "share" Berita2 di sini dengan kawan2 anda...terima kasih
 
© 2009 Berita pagi malaysia. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Blogger Layout by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz |Modern Home Design