Tajuk Berita Terbaru

Khamis, Ogos 19, 2010

60 peratus berzina kerana video lucah

Kosmo -60 peratus berzina kerana pengaruh video lucah
BAHAN lucah yang mudah diperoleh di Internet juga menjadi faktor pendorong berlakunya kes perzinaan.


KUALA LUMPUR – Satu kajian yang dibuat oleh seorang pensyarah Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) pada tahun lalu mendapati 60 peratus kes perzinaan berpunca daripada menonton bahan-bahan lucah.

Roslin lafaz cerai di hotel

Kosmo -Lafaz cerai di hotel
KERATAN Kosmo! semalam.


GOMBAK – Nurhayati Othman, isteri kepada jaguh badminton negara Roslin Hashim, mendakwa dia diceraikan oleh suaminya selepas dia mendapati lelaki itu berada bersama penerbit filem, Raja Azmi Raja Sulaiman di sebuah hotel di Jalan Ampang, Kuala Lumpur pada 7 Ogos lalu.

buang bayi di hospital

Kosmo -Ditahan selepas buang bayi
SEORANG anggota polis memeriksa mayat bayi lelaki (dalam bulatan) yang ditemui di pusat pengumpulan sampah Hospital Melaka semalam. Gambar kecil pula ialah bayi lelaki yang ditemui di Seberang Takir, Kuala Terengganu.


MELAKA - Tembelang sepasang kekasih yang membuang bayi lelaki berusia lima bulan ke dalam tong sampah Hospital Melaka di sini terbongkar apabila kedua-dua mereka ditahan ketika ibu bayi itu mendapatkan rawatan di hospital tersebut kelmarin.

geng curi motosikal ampang

Kosmo -Geng curi motosikal tumpas
ABDUL JALIL (kiri) memeriksa motosikal yang dipercayai dicuri oleh geng mencuri motosikal di Ampang semalam.

AMPANG - Kegiatan 11 orang dari geng curi motosikal sejak awal tahun ini akhirnya tumpas selepas mereka dicekup polis pada Sabtu dan Isnin lalu.
Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Abdul Jalil Hassan berkata, kesemua mereka termasuk seorang warga Indonesia dan sepasang suami isteri berusia 18 dan 24 tahun ditahan dalam dua serbuan di sekitar daerah itu.

Polis tahan lima orang termasuk suami isteri palsu kad kredit

Kosmo -Sindiket kad kredit palsu lumpuh
MUHAMMAD SABTU (dua dari kanan) menunjukkan sebahagian kad kredit yang dipalsukan oleh satu sindiket di Kuala Lumpur semalam.

KUALA LUMPUR – Satu rangkaian sindiket pemalsuan kad kredit antarabangsa berjaya dilumpuhkan selepas polis menahan lima orang termasuk pasangan suami isteri dalam dua serbuan berasingan di ibu negara dan Shah Alam baru-baru ini.
Sila "share" Berita2 di sini dengan kawan2 anda...terima kasih
 
© 2009 Berita pagi malaysia. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Blogger Layout by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz |Modern Home Design