Tajuk Berita Terbaru

Khamis, Mei 20, 2010

Mati tersangkut pada pokok


KANGAR - Jika kebiasaannya pelajar yang ponteng sekolah menjadikan pusat siber atau tempat membeli-belah sebagai lokasi untuk melepak namun lain pula kerenah bagi enam sekawan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Abi di sini kelmarin.

Enam pelajar itu memilih untuk meraikan hari ponteng sekolah mereka dengan menunggang tiga buah motosikal mendaki bukit di Kampung Tok Lalang di sini.

Namun, keseronokan itu membawa igauan ngeri kepada kumpulan pelajar tersebut apabila salah seorang daripada mereka maut apabila motosikal yang ditunggangi ketika menuruni bukit terbabas lalu jatuh ke dalam gaung.

Semasa kejadian pada pukul 12 tengah hari, mangsa Mohd. Ridzuan Baharom , 14, ditemui mati tersangkut pada sebatang pokok tepus dalam gaung yang mempunyai kedalamankira-kira 50 meter.

Ketua Polis Daerah Kangar, Supritendan Abdul Rahman Noordin berkata, mayat mangsa yang lengkap berpakaian sekolah hanya ditemui pada pukul 12.30 tengah malam iaitu selepas lebih 12 jam dicari oleh rakan- rakan, polis dan penduduk kampung. -kosmo
Sila "share" Berita2 di sini dengan kawan2 anda...terima kasih
 
© 2009 Berita pagi malaysia. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Blogger Layout by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz |Modern Home Design